Vakantiebungalow Diana is vanaf nu geschikt voor invaliden en voor groepen tot max. 8 personen.

Een beperking hoort niet in de weg te staan van een fijne vakantie. Daarom is bungalow Diana op park Boszoom omgebouwd tot een fantastisch ruim huis en geschikt voor gasten met een rolstoel of een scootmobiel. Vanaf nu kun je hier bovendien met 8 personen logeren.

Door de renovatie is de toegankelijkheid van het huis aangepast. Denk aan een brede voordeur, een zeer ruime slaapkamer op de begane grond met een super mooi en modern hoog/laagbed met afstandsbediening, een ruime luxe badkamer met inloop douche en toilet, incl. voorzieningen en parkeerruimte voor je rolstoel of scootmobiel.

Op de eerste verdieping zijn 2 grote slaapkamers met elke 3 losse bedden en meubel met wasbak. En er is een tweede toilet.